skaanings ApS

Skaanings ApS er stiftet og ejet af Louise Skaaning Højfeldt.

Skaanings hjælper virksomheder med at finde de helt rigtige medarbejdere og gør en dyd ud af, at enhver rekrutteringsproces skal være en god oplevelse for både kunder og kandidater.

Skaanings ser på det hele menneske og har blik for at skabe en værdifuld relation, der giver mening for alle parter på lang sigt – altså det helt rigtige match mellem virksomhed og medarbejder.

Engagement, ordentlighed og kommunikation, er blot nogle af nøgleordene hos Skaanings og er med til at sikre at alle parter får en god oplevelse af processen.

Kort fortalt så drives Skaanings af en passion for at skabe værdi for kunderne og et mål om at være en virksomhed man kan stole på!

 

Louise Skaaning Højfeldt

Headhunter og rekrutteringsspecialist

Virksomheden drives af Louise Skaaning Højfeldt der har en pædagogisk baggrund. Louise har hele livet arbejdet med mennesker på forskellige niveauer i organisationer og har en evne til at se ind bag facaden og stille skarpt på det reelle menneske og de bagvedliggende behov. 

Louise har i de senere år uddannet sig indenfor rekruttering og har flere personcertificeringer på sit CV. 

Det er Louises mission med Skaanings, at rekruttere mennesker med respekt for individet og mennesket bag ansøgningen og matche den med stillingens krav til kompetencer og kvalifikationer. Dette stiller store krav til omhyggelighed når virksomhedens krav til kompetencer og kvalifikationer skal aftastes og beskrives. 

Målet er kort sagt at sikre langvarige trivsel for både virksomheden og kandidaten.