Skaanings Rekruttering og headhunting

Skaanings ApS er stiftet og ejet af Louise Skaaning Højfeldt.

Skaanings hjælper virksomheder med at finde de helt rigtige medarbejdere. Vi gør en dyd ud af, at enhver rekrutteringsproces skal være en god oplevelse for både kunder og kandidater.

Skaanings ser på det hele menneske. Vi har blik for at skabe en værdifuld relation, der giver mening for alle parter på lang sigt – altså det helt rigtige match mellem virksomhed og medarbejder.

Engagement, ordentlighed og kommunikation, er blot nogle af nøgleordene hos Skaanings. Det er med til at sikre at alle parter får en god oplevelse af processen.

Kort fortalt så drives Skaanings af en passion for rekruttering og headhunting. Vi drives af at skabe værdi for kunderne når organisationen skal udvides. Det er et ufravigeligt mål at vi er en virksomhed man kan stole på!

Læs mere om vores ydelser her…

Overvejer du om du skal have assistance til din næste rekruttering, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Kontakt os her…

Louise Skaaning Højfeldt

Headhunter og rekrutteringsspecialist

Virksomheden drives af Louise Skaaning Højfeldt der har en pædagogisk baggrund. Louise har hele livet arbejdet med mennesker på forskellige niveauer i organisationer og har en evne til at se ind bag facaden og stille skarpt på det reelle menneske og de bagvedliggende behov

Louise har i de senere år uddannet sig indenfor rekruttering og har flere personcertificeringer på sit CV. 

Det er Louises mission med Skaanings, at rekruttere mennesker med respekt for individet og mennesket bag ansøgningen og matche den med stillingens krav til kompetencer og kvalifikationer. Dette stiller store krav til omhyggelighed når virksomhedens krav til kompetencer og kvalifikationer skal aftastes og beskrives.

Det er vigtigt for Louise at der udvises omhyggelighed i rekrutteringsprocessen og at alle involverede gør sig umage.  

Målet er kort sagt at sikre langvarige trivsel for både virksomheden og kandidaten.